سلام دوستان امروز اومدم با یه آموزش عالی و خوشمزه
بادام بوداده زعفرونی
مواد مورد نیاز بادام بو داده
بادام خام
زعفران دم کرده
یک قاشق چایخوری نمک
سه قاشق غذاخوری ابلیمو که بسته به
ذائقه میتونید مقدار ابلیمو
زیاد یا کم کنید
طرز تهیه بادام شور
همون طور که توی ویدیو هم دیدید مهین جان از مشتری های خوب زعفروش برامون کامل مراحل اش رو آموزش دادن
بادام های خام را ماهی تابه روی حرارت ملایم تفت میدهیم بقدری که بوی خامی بادام رفع بشه بعد که بادام در اثر تفت دادن پوک و بو داده شد سسی که از ابلیمو و زعفران دم کرده و نمک درست کردیم روی آن میریزیم تا بادام طعم بگیره و انقدر هم میزنیم تا نم آن گرفته بشه
حالا بادام زعفرانی ما آماده است
شبهای زمستان در کنار عزیزان با محصولات زعفروش شب خوبی را سپری کنید
راستی شما چجوری بادام رو بو می دید؟ آجیل شب عید و شب یلداتون رو چجوری توی خونه خودتون بو می دید ؟ یا اینکه اصلا اینکار رو نمی کنید و از بیرون می خرید؟ بهمون توی بخش نظرات شیوه خودتون رو بگید.
0
0
رای ها
رای من به مقاله