به نظر شما کشمش با مویز فرق می کنه؟
هم میشه گفت نه، هم میشه گفت آره!!! با اجازتون زعفروش برای جواب دادن به این سوال، یک مثال داره. همۀ ما می دونیم که گردو گرده، اما آیا هر گردی، گردو است؟ صد البته که نه! یک گردی ممکنه یک توپ قلقلیِ سرخ و سفید و آبی باشه…
حالا داستان مویز و کشمش هم تا حدودی شبیه همین گردی و گردو است.
اگه به صفحۀ انواع کشمش مراجعه کنید، خواهید دید که به میوه ی خشک شدۀ ” هر ” نوع انگوری میگن کشمش، در حالی که مویز میوۀ درشت خشک شدۀ انگور سیاهه. این یعنی چی؟
یعنی هر کشمشی، مویز نیست!
البته میشه گفت این تفاوت یجواییه ظاهریه، چون تقریبا تمام خواصی که کشمش ها دارن، مویز هم داره.
تمایز مهم مویز با کشمش در چیه؟
فقط یه تمایز بسیار مهم مویز با کشمش داره و اون اینه که حتمااااااااااااااااا حتماااااااااااااااااااااااااا باید دونه مویز رو بجوید. و بیشتر خواص مویز در دونه اون هست.
میشه به طور دقیق تر گفت که ارزش غذایی انواع کشمش و مویز شبیه به هم دیگه است. البته چون مویز نسبت به کشمش ها خوش طمع و عطر تره، خوردنش بیشتر به دل می شینه. (البته این مسئله تا حد خیلی زیادی سلیقه ایه، مثلا شاید یک نفر کشمش سبز رو به مویز ترجیح بده!)
موارد مصرف مویز چیه؟
یکی از مصرف های متدوالی که میشه از مویز کرد (در این مورد از انواع کشمش یا توت های خشک هم زیاد استفاده میشه.) خوردنش با چایی به جای قند و نباته، به خصوص برای بیماران دیابتی. آخ آخ که اگه چای زعفرونی رو با مویز بخورید، خیر در خیر، نور علی نور!
دلیل توصیۀ زعفروش برای مصرف مویز همراه چایی اینه که بیشتر
قند موجود توی مویز برای جذب شدن به انسولین نیاز نداره، به همین دلیل هم برای
بیماران دیابتی جایگزین خیلی مناسب و هوشمندانه ای برای قند و نبات و شکلاته! (همون
طور که می دونید دیابتی های عزیز، بدنشون توی تولید انسولین یا واکنش درست به انسولین
مشکل داره. منظورمون از اشکال در واکنش درست این که در برابر انسولین که وظیفش
کنترل و تنظیم قند خونه، مقاوم شده و اجازه نمیده انسولین عملکرد طبیعی خودش رو
داشته باشه.)
اگه دوست دارین از خواص مویز و کشمش های دیگه اطلاعاتی داشته
باشید، زعفروش سعی کرده براتون جمع آوریشون کنه. به راحتی با کلیک روی خواص انواع
کشمش می تونید به صفحۀ مورد نظر دسترسی پیدا کنید.
ما رو از نظرات و پیشنهاداتتون بی بهره نگذارید.