حتما در مورد فرانسۀ زیبا و فرانسوی های عاشق پیشه خیلی چیز
ها شنیدید. از ایفل با شکوهشون گرفته تا زبان خیال انگیز و خوش آوا و آثار ادبی
گرانبهاشون مثل شازده کوچولو که شهرت جهانی داره.
یکی دیگه از خوش
ذوقی های فرانسوی دسریه به نام “موس” که اصلش خامه و تخم مرغه و میشه با انواع میوه ها، شکلات و
غیره طعم دارش کرد.
نظرتون در مورد زعفران چیه؟ مطمئن باشید عالی میشه. قبلا
امتحان شده، تضمینیه: موس عسل و زعفران! این جاست که سر و کلۀ زعفروش هم پیدا میشه
تا در حد توانش کمکی باشه به شادی و زیباییِ میز غذا و سفرتون.
اگه دوست دارین شمام امتحانش کنید زعفروش دعوتتون می کنه به
تهیۀ لیست زیر:
مواد لازم برای تهییه موس زعفران و عسل
1 پودر زعفران: نصف قاشق چایخوری
2 عسل: 2 قاشق سوپ خوری
3 خامۀ فرم گرفته: یک پیمانه (یک پیمانه تقریبا معادل 16
قاشق سوپ خوریه. در ضمن طرز تهیۀ خامۀ فرم گرفته هم پایین همین متن می تونید یاد
بگیرید.)
4 تخم مرغ: (فقط سفیده لازمه.)
5 آب: یک پیمانه
6 آبجوش: یک قاشق سوپخوری
7 شکر ریز: یک پیمانه
8 ژلاتین: یک قاشق چایخوری
طرز تهیۀ موس عسل و زعفران
پروژۀ درست کردن موس عسل و زعفران 3 بخش داره که در آخر
همشون باهم ادغام می شن.
تو اولین بخش پودر زعفران و عسل و خامه رو (طبق همین ترتیب)
به آبجوش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
تو بخش دوم سفیده های تخم مرغ رو باید هم بزنید. بهتره برای
این کار از همزن برقی اونم با دور تند استفاده کنید چون باید سفیده ها خوب پف کنن
و حتی اگه ظرف رو وارونه کنین از ظرف جدا نشن! بعدش کم کم شکر ها رو اضافه کنید،
مثلا یک قاشق یک قاشق، بین هر 2 قاشق شکر هم یکوچولو هم بزنید.
تو بخش آخر هم ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و روی بخار آب
قرار بدین تا آب شه.
حالا وقت ادغامه! اول ژلاتین ها رو بریزید روی مواد بخش اول
(خامه و…) و خوب هم بزنید. بعدش مواد بخش دوم (سفیده ها و…) رو خیلی با احتیاط
و آروم آروم به مواد دیگه اضافه کنید.
کار تمومه. البته تقریبا! در واقع کار شما تمومه، یخچال
هنوز دو سه ساعتی کار داره! بله دیگه. تو این مرحله باید مواد رو داخل ظرفای
دلخواهتون بریزید و توی یخچال بگذارید تا دسر زعفرانیتون حاضر شه. نوش جان!
الوعده وفا:
طرز تهییه خامۀ فرم گرفته
این خامه که استفادۀ اصلیش تو شیرینی پزی و تهیۀ دسر هاست
با یک پیمونه خامه و 2 قاشق غذا خوری شکر دانه ریز آماده میشه. (به جای شکر ریز
میشه از پودر قند هم استفاده کرد.)
کافیه شکر و خامه رو مخلوط کنید و پنج شش دقیقه تو فریزر
بگذارید. بعدش اونا رو بیرون بیارین و 10 الی 15 دقیقه هم بزنید تا خوب فرم بگیره.
طوری که اگه تو یک ظرف جدید بذاریدش شکل و شمایلش عوض نشه!
نکته: پرهیز از افراط در هم زدن! (خطر برخوردن به کره!)
کسی که بیاد و تا انتهای این مقاله رو بخونه، نشون می ده یک کدبانو به تمام معنا است(شاید هم کد آقا (: با استکر خنده البته ) پس احتمال این وجود داره که بخواید بقیه دسر هایی که با زعفرون درست میشه رو هم ببیند؟ درست میگم؟!
طرز تهیه بستنی زعفرانی خانگی
دستور پخت پودینگ نشاسته زعفرانی
دستور پخت موس زعفران و عسل
طرز تهیه سوهان زعفرانی خانگی
دستور پخت مسقطی زعفرانی
دستور پخت نان زعفرانی
طرز تهیه ی کاچی زعفرانی
دستور پخت شله زرد
طرز تهیه فرنی زعفرونی
دستور پخت شیرینی پسته ای زعفرانی
0
0
رای ها
رای من به مقاله