اینجا زعفروشه! ما در خدمت شماییم تا با تمام توان زعفران خوش عطر و رنگ رو از تمام جهات با هم موشکافی کنیم. ازونجایی که توی خیلی از غذا ها باید زعفران رو دم کنیم و بعد ازش استفاده کنیم تو این پست؛ زعفروش قصد داره انواع راه هایی که برای دم کردن زعفران پیدا شده رو معرفی کنه.
برای دم کردن زعفران به طور کلی دو راه اصلی وجود داره، یکیش روش سنتی که با آب جوشه و خیلی هم کار ساده ایه، یکیش یک روش نسبتا جدیدتره که اونقدرا بدیهی نیست اما تجربه نشون داده محلول شگفت انگیزمون رو خوشرنگ تر از روش سنتی درمیاره.
طرز دم کردن زعفران به طور کلی 2 روش هست
روش اول: دم کردن زعفران با آب جوش
اول از همه باید برید و خرید زعفران انجام بدید مگه نه؟!
بعد زعفرانی که خرید کردید رو توی هاون بریزید و خیلی خوب بکوبیدشون تا پودر بشن. برای کوبیدن زعفران یا همون سابیدن اش می تونید با ساییدن زعفران با قاشق اینکار رو بکنید ، یک قاشق بردارید و با پشت قاشق روی زعفران ها بکشید زعفران هاتون سابیده میشن به همین سادگی (یادتون باشه زعفران تقلبی توی پاچتون نرفته باشه، اصلا چه بهتر که قبل از خرید اری زعفران یک گردش کوچولو تو زعفروش داشته باشید تا با راه های تشخیص زعفران تقلبی آشنا بشید.)
بعد روی زعفران های پودر شدتون آبجوش بریزید و درش رو با
یچیزی بپوشونید تا دم بکشه. تو این مرحله میتونید ظرفتون رو روی سر سماور بذارید
تا با کمک دمای اون بهتر دم بکشه.
روش دوم: استفاده از یخ برای دم کردن زعفران
مثل روش قبلی زعفران مرغوبتون رو توی هاون بکوبید. اما اینبار بعد از پودر شدن به جای آبجوش از یخ استفاده کنید. چنتا تیکه یخ بندازید روی زعفران هاتون و منتظر بمونید تا کم کم آب بشن.
با این آب شدن تدریجی خود به خود محلول خوشرنگتون شکل میگیره. دیده شده با این روش محلولتون خیلی خوشرنگ تر از آب درمیاد و مزیت دیگش نسب به روش قبلی هم اینه که میشه تا مدتی توی یخچال نگهش داشت.
(البته سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن، ذخیره سازی کردن نداره که، اینقدر دم کردن زعفران ساده است که هر موقع خواستین چند دقیقه ای میتونین حاضرش کنین.)
اینم ازنحوه دم کردن زعفران حالا بریم سراغ خواص دم کرده زعفران
توی سایت زعفروش ما از خواص بسیار زیاد زعفران با هم حرف زدیم، اگه یادتون نیست یک سر به دسته مقالات زعفران و خواص دارویی اش بندازید.
تعهد بزرگ تر از خودم " خلق ثروت برای کشاورزها " است.
خلق یک برند جهانی، و گرفتن بازار های جهانی در حوزه کشاورزی اولین گامی هست که به سمت تحقق تعهدم بر می دارم.
داستان زندگی من، همون داستان زعفروش هست، می تونی داستان زعفروش رو بخونی و بیشتر من رو بشناسی.
اگه باز هم بیشتر دوست داشتی من رو بشناسی برو توی سایت fatemehdarvishi.ir و اونجا درباره شغل و دانشگاه و پروژه ها و تجربیاتم همه چیز رو گفتم.
Vel eros amet amet mauris a habitasse scelerisque? Vel urna dis et, placerat phasellus, diam in! Placerat nec facilisis, tortor tristique. Arcu placerat sagittis, velit lorem scelerisque egestas. Lundium et, ultrices, et tempor vel proin est! Lundium sociis ac, ut ultricies ridiculus ultricies pulvinar scelerisque et adipiscing auctor, urna platea non rhoncus magna egestas montes platea sed porta nisi porta, mus integer porta elit.
فاطمه بیات از اصفهان، مربا گلبرگ زعفران و شربت گلبرگ زعفران رو درست کردن و دستور پخت اش و عکس ها اش رو برای ما فرستادن
همین الان می تونی فایل اش رو دانلود کنی
کاقیه شماره تماس و اسم تون رو وارد کنید
یه لحظه صبر کن، یه پیشنهاد خوب دارم
فاطمه بیات از اصفهان که بعد از خوندن این مقاله، مربای گلبرگ زعفران رو درست کردن تک تک تجربیات شون رو به صورت گام به گام بهمون گفتن، اگه دوست داری تجربه های فاطمه خانم بیات رو بخونید، همین الان می تونی دانلود کنی