آرزوی سلامتی داریم براتون و خوب از اونجایی که آرزو داشتن به تنهایی کافی نیست، می خوایم در جهتش تلاش کنیم. برای همینم قراره با هم چند روش یاد بگیریم برای استفاده از کشمش و مویز. اگه دوس دارید بیشتر در مورد خواص کشمش و مویز بدنید، کافیه روش کلیک کنید.
البته خیلی مهارت یا هوشمندی نمیخواد به خرج بدید تا کشمش و
مویز استفاده استفاده کنید! مثل آجیل می تونید نوش جان کنید یا همراه چایی، اما
اینجا دو مورد دیگه هم با هم مرور می کنیم. یکی پلو با کشمش، یکی هم شیرینی کشمشی.
شما راه دیگه ای سراغ دارید؟ لطفا دونستنش رو ازمون دریغ نکنید. تو قسمت نظرات
منتظرتون هستیم.
پلو کشمشی
توی این قسمت ترجیحمون اینه که دستور پخت خیلی جزئی ارائه
ندیم. دلیلش هم تنوعی است که شما به سلیقۀ خودتون می تونید اعمال کنید.
یکی از انواع غذا هایی که ما ایرانی ها و شاید غیر ایرانی
ها میپزن، این شکلیه که یک سری مواد خوشمزه رو با چاشنی و ادویه میپزن، سرخ می
کنند و بعد بین پلویی که قراره دم کنند، لایه لایه ازش می ریزند.
من ترجیحم اینه توی انتخاب اون مواد که قراره لایه لایه بین پلو ریخت، هر کسی آزادی عمل داشته باشه. البته چند پیشنهاد میشه داد، مثلا گوشت چرخ کرده، سویا، مرغ پخته و ریشه ریشه شده، سیب زمینی نگینی، عدس پخته، گردو و بالاخره کشمش عزیز! البته کشمش انواع و اقسامی داره، از نوع درستش استفاده کنید، یعنی کشمش پلویی! (کشمش سیاه)
کافیه حواستون باشه موادی که طعمشون با هم ناسازگاره یا از
لحاظ سلامتی خوردنشون با هم توصیه نمیشه رو با هم استفاده نکنید و از طرف دیگه همۀ
مواد خوب بپزن که خامی یا سفتی چیزی توی ذوق آدم نزنه.
تنها نکته ای که باید بدونید اینه که طعم کشمش شیرینه، و
قبل از اضافه شدن به بقیه مواد باید حدود یک ساعت خیس بخوره. بعد از خیس خوردن، با
مواد دیگه ای که دوست دارید، مثل مرغ پخته و ریش ریش شده، گردو و غیره تفتش بدید، رب
گوجه فرنگی و ادویه و چاشنی های دیگه که دوست دارید بهش اضافه کنید، همشون بزنید و
لایه لایه بریزید بین پلو.
راستی زعفروشیا، زعفرون فراموشتون نشه! هم برای درست کردن مواد بین پلو استفاده کنید، هم برای تزئین دیس پلو زعفرون خوش رنگ و عطر دم کنید.
پیشنهاد دیگه ای برای درست کردن کشمش با پلو دارید؟ پس لطفا
با نظراتتون خوشحالمون کنید.
کشمش در شیرینی کشمشی
تا حالا کیک یا
شیرینی پختید؟ پیشنهاد ما اینه که این بار کشمش هم داخلش بریزید. کافیه کشمش سیاه
(پلویی) رو بگذارید خیس بخوره و قبل از این که مایعتون رو داخل ظرف بگذارید توی
فر، کشمش هم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا توی همۀ قسمت های مایع کشمش باشه.
هشدار های لازم در استفاده از کشمش
تو هر چیزی رعایت اعتدال بهتر از افراطه. پس تو خوردن کشمش هم ما توصیه به زیاده روی نمی کنیم. البته خطر خاصی نیست که تهدیدتون کنه. نکتۀ قابل ذکر اینه که کشمش و به طور کلی تر، انگور ممکنه جلوی لخته شدن خون رو بگیره. بنابراین اگه قراره عمل جراحی داشته باشید، از چند هفته قبلش کشمش و انگور نخورید.
4
2
رای ها
رای من به مقاله