اول خوش آمد میگم به شما عزیزی که وارد سایت زعفروش شدی، احتمال زیاد اولین بارت هست که وارد سایت زعفروش شدی!
من فاطمه درویشی ام ، دختر یک خانواده کشاورز از روستای ایور بخش کوهسرخ خراسان رضوی، می خوام توی این مقاله روش درست کردن مربای گلبرگ زعفرون رو به شیوه تجربی و واقعی بهتون بگم. ( اگه دوست داشتی بیشتر با من و زعفروش آشنا بشی بعدا بیا داستان زعفروش رو بخون 😉)
برای درست کردن مربا گلبرگ بنفش زعفران، به شکل تجربی و عملی می خوام بگم که در هیچ کجای اینترنت و هیچ سایت و منبع دیگه ای نیست.
تجربه اول: فاطمه خانم امید علی از تهران که به شکل ویس تجربه مربا گل زعفران رو با ما زعفروشی ها به اشتراک گذاشتن
تجربه دوم : حاج خانم انارکی که به شکل متن هست
تجربه سوم : فاطمه خانم بیات از اصفهان که به شکل پی دی اف و عکس هست.
از کجا گلبرگ بنفش زعفران رو تهییه کنیم؟ ( سوال متداولی که ازم هر روز می پرسید )
هر سه نفر به صورت تجربی مربای گلبرگ زعفران رو درست کردن، برای همین تاکید دارم که شما ها هم تک تک این تجربیات رو با دقت گوش کنید و بخونید تا بتونید بهترین مربا و شربت گلبرگ زعفران رو درست کنید و ازش لذت ببرید.
هر سوال و مشکلی داشتید یا از طریق اینستاگرام زعفروش یا پایین همین مقاله بخش نظرات ازم بپرسید. به تک تک سوالات با دقت جواب می دم و سوالات متداول رو به همین مقاله اضافه می کنم .
تجربه خانم امید علی از پخت مربا گل زعفران در خانه
درست کردن مربای گل زعفران توسط خانم امید علی از تهران
خانم امید علی، بعد از خوندن این مقاله زعفروش مربای گل زعفران رو درست کردن و برنده یک مثقال زعفران نگین از طرف زعفروش شدن، و یک ویس برای ما ارسال کردن توی 5 دقیقه روش شون رو برای ما توضیح دادن
بزنید روی ویس زیر و صحبت های فاطمه خانم رو گوش کنید، تجربه هایی که دارن منتقل می کنن فوق العاده است
سلام، فاطمه هستم اصالتا بروجردی هستم اما تهران زندگی می کنم، سایت زعفروش از من خواست که طرز تهیه مربای گلبرگ زعفران رو در اختیار دوستای گلمون قرار بدم تا اونها اگه خواستن از این راهنمایی ها استفاده کنند
من امسال خیلی اتفاقی به پیشنهاد یک عطاری نیم کیلو گل زعفران تهیه کردم، ادامه اش رو در ویس خانم امید علی گوش بدید
این هم عکس هایی که از نحوه مربای گلبرگ زعفران فرستادن، ایشون با نیم کیلو گل زعفران مربا رو درست کرده بودن، عکس هاشون که فوق العاده است، خود من وسوسه شدم که این مربای خوشمزه رو درست کنم و ببینم واقعاع مزه اش چه طوری هست؟
راستش، ما که کشاورزیم و زعفران داریم، هیچ وقت تا حالا از این گلبرگ ها استفاده ای نکردیم، و همیشه دور می ریزیم، چرا؟ چون در جچم زیادی که گل زعفران داریم همین که برسیم و گل های زعفران رو پاک کنیم خدا رو شاکریم و اصلا زمانی برای فرآوری گلبرگ های زعفران نمی مونه، دوست دارم یک روز مهمان زعفروش در روستای ما باشید (البته روزی که کرونا نباشه) و خودتون فرآیند اش رو از نزدیک لمس کنید تا متوجه بشید که چی دارم میگم
و برای همین وقتی که تجربه های کاربرهای سایت زعفروش رو می خوندم برام خیلی با ارزش شد که چقدر عاااااااالی میشه از این گلبرگ های بنفش استفاده های مفیدی کرد.
طرز پخت مربای گل زعفران به روش حاج خانم انارکی
سال گذشته یکی از دوستای ما به نام حاج خانم انارکی، مربای گلبرگ بنفش زعفرون رو درست کردن وبرای فروش هم گذاشتن اینم عکس مربای گل زعفران حاج خانم انارکی
من دستور پخت مربا گلبرگ زعفرون رو از حاج خانم انارکی گرفتم، و روشی که ایشون گفتن توی هیچ کجای اینترنت و هیچ جای دیگه ای نمی تونید پیدا کنید پس با من تا آخر این مقاله همراه باشید که می خوام جان کلام و اصل مطلب رو درباره اش بهتون بگم.
ببینید برای تهیه مربای گل زعفران این موضوع خیلی مهمه که تلخ میشه. برای همین شما باید دوبار تلخی گلبرگ زعفران رو بگیرید. یا بذارید خیس بخوره و آبش رو دوبار عوض کنید یا این که بذارید روی گاز با آب، وقتی جوشید آبش رو عوض کنید؛ دوبار این کار رو انجام بدید.
درنهایت آب و شکر رو بذارید قوام بیاد و گلبرگ های رو که تلخی شون رو گرفتید بهش شکر اضافه کنید… اول یکی دوبار به صورت تستی کم درست کنید تا دستتون بیاد. ما پارسال هم خیلی چالش داشتیم سر درست کردن این مربا.
فقط موضوع اینه که تلخی گلبرگ ها گرفته بشه بقیه اش عین همون درست کردن مربا های دیگه هست، همون جور که خودتون هم گفتید روش درست کردن اش مثل مربای گل محمدی هست .
مربای گل زعفران با ارده هم خیلی خوش طعم میشه مثل کرم شکلاتی میشه… حتما امتحان اش کنید.
مربای گلبرگ بنفش زعفران به روش خانم بیات
فاطمه خانم بیات از اضفهان، اولین برنده زعفروش بودن که مربا و شربت گلبرگ زعفران رو درست کردن و تجربه خودشون رو با زعفروش در میون گذاشتن، و ما هم یک مثقال زعفران نگین تقدیم شون کردیم.
صحبت های خانم بیات و خودم رو توی پی دی اف براتون گذاشتم، برای اینکه پی دی اف رو بتونید دانلود کنید، کافیه اسم و شماره تماس خودتون رو این پایین وارد کنید تا بتونید پی دی اف باز بشه
🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 دانلود کردی؟ اگه تو هم تجربه ای در این حوزه داشتی حتما آخر این مقاله در بخش نظرات با ما به اشتراک بزار، اگرم مربا گلبرگ زعفران و شربت گلبرگ زعفران رو درست کردی بهم بگو شاید برنده بعدی تو باشی!
راستی اگه طرز تهیه مربای برگ زعفران زعفروش رو خوندی و بعدش مربا رو درست کردی بهت زعفرون رایگان هدیه 🎁 می دیم😍 به 3 نفر از شما که مربای گلبرگ بنفش زعفران و شربت اش رو درست کنید، نفری یک مثقال زعفران نگین هدیه می دیم. ما دوست داریم که بهترین روش و تجربه ها رو توی این مقاله بیاریم تا بقیه افرادی که دارن این مقاله رو می خونن بتونن بهترین شیوه رو پیدا کنن و ازش استفاده ببرن. ( تا الان خانم بیات و خانم امید علی برنده های ما بودن یک نفر دیگه باقی مونده)
خرید گلبرگ بنفش زعفران
این سوال رو زیاد توی اینستاگرام زعفروش ازم پرسیدید، که چجوری میشه گلبرگ زعفران رو بخریم؟ یا اینکه می پرسیدید، خود زعفروش گلبرگ رو می فروشه یا نه؟
ترجیح دادم بیام اینجا و توی همین مقاله بهتون بگم. ببینید، ما که توی خراسان هستیم از 27 مهر ماه تا 20 آبان در حال برداشت گل زعفران هستیم و همین موقع است که گلبرگ های بنفش زعفران تا دلتون بخواد موجوده و می تونید بگیرید.
الان که دیگه فصل اش نیست، کلی گلبرگ زعفران خشک شده هست، که من نمی دونم آیا میشه با گلبرگ خشک شده اش هم مربا و شربت درست کرد؟ اگه کسی از شما در این زمینه اطلاعاتی و تجربه ای داره بهم بگه، تا اگه امکان درست کردن مربا با گلبرگ های خشک شده زعفران باشه ما این رو توی زعفروش موجود کنیم وهر کسی که تمایل داره مربای گلبرگ رو درست کنه براش ارسال کنیم.
فقط نیاز داریم که کسی این رو تجربه کرده باشه و ببنیم آیا میشه با گلبرگ خشک هم مربای خوبی به دست آورد یا خیر؟ اگه تجربه ای دارید بهم چه در بخش نظرات و چه در اینستاگرام زعفروش حتما بگید.
شربت گلبرگ زعفران
تار های خوش رنگ زعفرون پر از خاصیته و میشه خیلی کارها با اون تارهای ارزشمند انجام داد. جالبه بدونید علاوه بر تارهای زعفرون، با گلبرگ هاش هم میشه کارهای جالبی کرد، مثل درست کردن شربت، مربا یا دمنوش. دوست دارین طرز درست کردن شربت، دمنوش و مربای گلبرگ زعفرون رو بدونید؟ پس همراه من و زعفروش تا آخر این مقاله باشید.
شاید بپرسید این گلبرگ ها خاصیت هم دارند؟ پاسخش مثبته، یک بلۀ قاطعانه! اگه دوست دارین با خواص گلبرگ زعفرون آشنا بشید، کافیه روش کلیک کنید. توی اون مقاله درباره خواص گلبرگ زعفرون خرف زدیم.
امااااااااااااااااااااا بریم سراغ اینکه چجوری با گلبرگ های بنفش زعفران ما دمنوش یا شربت درست کنیم؟؟؟ آماده اید ؟
تابستونه و هوا جون
میده واسه شربت خورون. زعفروش شربت های زعفرونی زیادی بلده که می تونید با مراجعه
به صفحۀ شربت های زعفرونی یک نگاهی بهشون بندازید. وقتشه بریم سراغ شربت گلبرگ
زعفرون.
مواد لازم برای تهیه شربت گلبرگ زعفران
آب
شکر یا عسل
گلبرگ زعفران (تازه یا خشک شده)
طرز تهیه ی شربت گلبرگ زعفران
یادتون هست، خانم بیات چجوری برامون از تجربه خودشون در طرز تهیه شربت زعفران و مربای زعفران بیان کردن؟ این عکس شربت زعفران خانم بیات هست، طریقه درست کردن اش هم به این شکله
کلا به نظرم برا هر مربایی اگه شکر و آب دوبرابر اون مقدار دستور برداری میشه آب اضافی را به عنوان شربت برداری. البته این تجربه شخصی خانم بیات هست
شاید این زیاد برداشتن شکر باعث شکرک زدن بشه ولی اگه زود مصرف بشه شکرک نمی زنه
طرز تهیه دمنوش گلبرگ بنفش زعفران
همون طور که پیش از این اشاره شد، گلبرگ زعفرون هم مثل تارش پر از خاصیت های مختلفه. یکی از فوایدش اینه که به دستگاه گوارش کمک می کنه. برای همین هم بعد از غذاتون خوبه که یک فنجون دمنوش گلبرگ زعفرون نوش جان کنید. (البته نه به سرعت، حداقل نیم ساعت بعد از غذا.)
مواد لازم برای تهیۀ دمنوش گلبرگ زعفران
آب جوش
عسل یا نبات
گلبرگ زعفرون (گلبرگ خشک شده یا تازه)
طرز تهیه ی دمنوش گلبرگ زعفران
مقداری گلبرگ زعفران خشک شده( یا حتی می تونه توی فصل آبان ماه تازه اون رو داشته باشید) رو با آب سرد بشورید، و هر طوری که چای سیاه رو دم می کنید دقیقا همون جوری گلبرگ زعفرون رو هم دم کنید.
بعدش روش آب جوش بریزید و 15 الی 20 دقیقه منتظر شید تا دم بکشه. یک نکتۀ مهم اینه که قوری باید روی حرارت غیر مستقیم دم بکشه. دمنوشتون حاضره. توصیه می کنیم یکم عسل یا نبات داخلش حل کنید تا خوش طعم تر بشه. گوارای وجود.
در حالت کلی درست کردن دمنوش قائدۀ ثابتی نداره و انواع و اقسام دمنوش ها رو میشه با زعفرون درست کرد. اگه دوست دارین سری به صفحۀ دمنوش های زعفرونی بزنید.
همون طور که می دونید زعفروش خیلی دوست داره نظرات و راه
های پیشنهادی شما رو هم بدونه. از همراهیتون محروممون نکنید.
تعهد بزرگ تر از خودم " خلق ثروت برای کشاورزها " است.
خلق یک برند جهانی، و گرفتن بازار های جهانی در حوزه کشاورزی اولین گامی هست که به سمت تحقق تعهدم بر می دارم.
داستان زندگی من، همون داستان زعفروش هست، می تونی داستان زعفروش رو بخونی و بیشتر من رو بشناسی.
اگه باز هم بیشتر دوست داشتی من رو بشناسی برو توی سایت fatemehdarvishi.ir و اونجا درباره شغل و دانشگاه و پروژه ها و تجربیاتم همه چیز رو گفتم.
سلام
همانطور که گفتید برای اولین بار به سایتتون سر زدم و باز هم همانطور که گفتید روش تهیه مربای گلبرگ زعفرون در اینترنت نیست یا خیلی مختصر
بابت مطلبتون و زحمتی که کشیدید ازتون تشکر میکنم
مدتی بود که دنبال روش تهیه این مربا میگشتم که بالاخره در سایت شما پیدا کردم
چون خودم یک مقدار بسیار کم و مختصر زعفران کاشتم مطلبتون خیلی به دردم خورد
تشکر از لطفتون
انشاالله که موفق باشید
فقط یک سوال
آیا قسمت های زرد زعفران کاربردی نداره؟؟
من شنیدم که قسمتهای زرد سمی هست
آیا این مطلب درست هست یا خیر؟؟
ممنون
من از نجف آباد اصفهان هستم
سلام اقای یزدانشناس
از اینکه نظرتون رو در سایت زعفروش به اشتراک گذاشتید بسیااااااااااار ممنونم.
درمورد سوالی که پرسیدید
قسمت های زرد رنگ زعفران کاربرد داره، مخصوصا برای کندوداران عسل و حتی استفاده برای رنگ های طبیعی
اینکه فرمودید سمی هستن رو من تا به حال نشنیده بودم و باید درباره اون تحقیق کنم
به طور کلی همه اجزای گل زعفران قابل استغاده هست
از گلبرگ تا ریشه تا زردی و تا کلاله قرمز رنگ
فقط و فقط مسِیله این هست که کسی بتونه اون ها رو جدا سازی کنه
همین و گرنه تمام اجزای زعفرون خاصیت دارن و مورد استفاده قرار می گیرند.
من هر سال البته از وقتی اومدم مشهد ۵ سالی میشه ،پرچم های زرد گل زعفران رو جمع و خشک ،و آسیاب میکنم و روی مرغ در حال سرخ شدن و توی موادی که میخوام کباب رو مزه دار کنم،و حتی بعضی موقعها توی کیک هام میریزم ،خیلی خوش عطر و بو و خوشمزه میشه.
مهمان
زهرا
2 سال قبل
سلام خسته نباشید برای تهیه مرباگلبرگ زعفران چه مقدار شکر و اب باید استفاده بشه لطفا اندازشون بگین
سلام زهرا جان
خان انارکی که به نظر من اندازه و پیمانه خاصی برای استفاده نداشته و بیشتر حسی ریخته
اما به طور کلی اونچه من فهمیدم دو برابر میزان وزن گلبرگ رو شکر و اب می زنن، ولی ولی توی حجم کم یک بار امتحان کن ببین شیرینی اش چطور میشه بعدش که دست ات اومد همون رو تکرار کن
چون بهم گفتن شبیه مربای گل محمدی هست و مربای گل محمدی تقریبا شیرینی و شکر و اب اش به همین اندازه هست.
مهمان
رقیه خلیفه
1 سال قبل
سلام من خلطفه هستم ساکن کرج یکی از دوستان مقداری زعفران برای من اورد تو اینتر نت سرچ کردم سایت زعفروش دیدم وتجربه های دوستان در مورد مربای گل زعفران من 150گرم گل داشتم بعد از اینکه تلخیشو گرفتم گذاشتم تو اب سرد چند ساعتی ماند بعد اب ش را خالی کردم با دست فشار دادم تا اب ان گرفته بشه روی تخته با چاقو خوردش کردم ریختم داخل شکر قوام امده داخلش هل زعفران اب کرده وکمی اب نارنج ریختم عالی شد
Vel eros amet amet mauris a habitasse scelerisque? Vel urna dis et, placerat phasellus, diam in! Placerat nec facilisis, tortor tristique. Arcu placerat sagittis, velit lorem scelerisque egestas. Lundium et, ultrices, et tempor vel proin est! Lundium sociis ac, ut ultricies ridiculus ultricies pulvinar scelerisque et adipiscing auctor, urna platea non rhoncus magna egestas montes platea sed porta nisi porta, mus integer porta elit.
فاطمه بیات از اصفهان، مربا گلبرگ زعفران و شربت گلبرگ زعفران رو درست کردن و دستور پخت اش و عکس ها اش رو برای ما فرستادن
همین الان می تونی فایل اش رو دانلود کنی
کاقیه شماره تماس و اسم تون رو وارد کنید
یه لحظه صبر کن، یه پیشنهاد خوب دارم
فاطمه بیات از اصفهان که بعد از خوندن این مقاله، مربای گلبرگ زعفران رو درست کردن تک تک تجربیات شون رو به صورت گام به گام بهمون گفتن، اگه دوست داری تجربه های فاطمه خانم بیات رو بخونید، همین الان می تونی دانلود کنی
سلام
همانطور که گفتید برای اولین بار به سایتتون سر زدم و باز هم همانطور که گفتید روش تهیه مربای گلبرگ زعفرون در اینترنت نیست یا خیلی مختصر
بابت مطلبتون و زحمتی که کشیدید ازتون تشکر میکنم
مدتی بود که دنبال روش تهیه این مربا میگشتم که بالاخره در سایت شما پیدا کردم
چون خودم یک مقدار بسیار کم و مختصر زعفران کاشتم مطلبتون خیلی به دردم خورد
تشکر از لطفتون
انشاالله که موفق باشید
فقط یک سوال
آیا قسمت های زرد زعفران کاربردی نداره؟؟
من شنیدم که قسمتهای زرد سمی هست
آیا این مطلب درست هست یا خیر؟؟
ممنون
من از نجف آباد اصفهان هستم
سلام اقای یزدانشناس
از اینکه نظرتون رو در سایت زعفروش به اشتراک گذاشتید بسیااااااااااار ممنونم.
درمورد سوالی که پرسیدید
قسمت های زرد رنگ زعفران کاربرد داره، مخصوصا برای کندوداران عسل و حتی استفاده برای رنگ های طبیعی
اینکه فرمودید سمی هستن رو من تا به حال نشنیده بودم و باید درباره اون تحقیق کنم
به طور کلی همه اجزای گل زعفران قابل استغاده هست
از گلبرگ تا ریشه تا زردی و تا کلاله قرمز رنگ
فقط و فقط مسِیله این هست که کسی بتونه اون ها رو جدا سازی کنه
همین و گرنه تمام اجزای زعفرون خاصیت دارن و مورد استفاده قرار می گیرند.
من هر سال البته از وقتی اومدم مشهد ۵ سالی میشه ،پرچم های زرد گل زعفران رو جمع و خشک ،و آسیاب میکنم و روی مرغ در حال سرخ شدن و توی موادی که میخوام کباب رو مزه دار کنم،و حتی بعضی موقعها توی کیک هام میریزم ،خیلی خوش عطر و بو و خوشمزه میشه.
سلام خسته نباشید برای تهیه مرباگلبرگ زعفران چه مقدار شکر و اب باید استفاده بشه لطفا اندازشون بگین
سلام زهرا جان
خان انارکی که به نظر من اندازه و پیمانه خاصی برای استفاده نداشته و بیشتر حسی ریخته
اما به طور کلی اونچه من فهمیدم دو برابر میزان وزن گلبرگ رو شکر و اب می زنن، ولی ولی توی حجم کم یک بار امتحان کن ببین شیرینی اش چطور میشه بعدش که دست ات اومد همون رو تکرار کن
چون بهم گفتن شبیه مربای گل محمدی هست و مربای گل محمدی تقریبا شیرینی و شکر و اب اش به همین اندازه هست.
سلام من خلطفه هستم ساکن کرج یکی از دوستان مقداری زعفران برای من اورد تو اینتر نت سرچ کردم سایت زعفروش دیدم وتجربه های دوستان در مورد مربای گل زعفران من 150گرم گل داشتم بعد از اینکه تلخیشو گرفتم گذاشتم تو اب سرد چند ساعتی ماند بعد اب ش را خالی کردم با دست فشار دادم تا اب ان گرفته بشه روی تخته با چاقو خوردش کردم ریختم داخل شکر قوام امده داخلش هل زعفران اب کرده وکمی اب نارنج ریختم عالی شد