در ویدیو قبلی دستور پخت شله زرد رو آموزش دادیم، و گفتیم که یک ویدیو برای طرز درست کردن خلال بادام براتون می گیرم که الوعده وفا این هم اون ویدیو طرز تهیه خلال بادام
ممکنه براتون سوال بیاد که
طرز تهیه خلال بادام زمینی، پسته چطوری هست؟ یا طرز تهیه خلال بادام تلخ؟
باید بهتون بگم دقیقا به همین شیوه و کار خیلی ساده است، بعد از اینکه خلال ها رو طبق ویدیو درست کردید بزارید چند روزی خشک بشند و بعد بسته بندی کنید و برای مواقع بعدی یا برای درست کردن شیرینی یا تزیین برنج زعفرانی یا شله زرد و… ازش استفاده کنید.
حالا یک سوال از شما
طرز تهیه خلال بادام تلخ
برای چی یک عده از شما به دنبال طرز درست کردن خلال بادام تلخ می گردید؟؟ چون بادام تلخ خیلی تلخ هست و نمی شه توی غذا یا شیرینی ازش استفاده کرد من تا جایی که می دونم روعن بادام تلخ رو استفاده می کنند نه خلال بادام تلخ رو
برای همین الان سوال من از شما اینه موارد مصرف خلال بادام تلخ چیه؟ ما توی زعفروش درباره موارد مصرف روعن بادام تلخ مثل فواید روغن بادام تلخ برای واژن، روغن بادام تلخ برای مو ، انواع ماسک با روعن بادام تلخ صحبت کردیم یادتون می یاد اون مقاله ها رو؟ اما درباره خلال بادام تلخ هیچ ایده ای ندارم که کجا میشه ازش استفاده کرد.
0
0
رای ها
رای من به مقاله