این روزا کمتر کسی میشه پیدا کرد که از خواص بی نظیر ماهی بی اطلاع باشه. (حالا شاید شما بگردید پیدا شه، هر چه نباشه جوینده یابنده است!). این گوشت لذیذ به قدری مغذی و منحصر به فرده که پزشکا و متخصصای تغذیه خوردن حداقل دو وعده ازش رو در هفته توصیه می کنن.
از طرف دیگه زعفران، با رنگ دلربا و عطر دلنشینش بی نیاز از هر تعریف و تمجیدیه، از قدیم هم گفتن، مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید. حالا تصور کنید ماهی و زعفران در یک بشقاب کنار هم بیان! ماهی زعفرانی، تا نخوری ندانی!!! مصداقی از “آن چه خوبان همه دارند، تو یک جا داری”!!!
ماهی زعفرانی اگر دست و پام داشت، نمی تونس هندونه هایی که زیر بغلش گذاشتم رو جمع و جور کنه!!!
علاوه بر وسوسه انگیز بودن غذای ماهی زعفرانی از جهت طعم و
فایده، بد نیس به طبع این دو هم توجه کنیم. طبع گرم زعفران و سرد ماهی، به نظر ترکیب
خوبی میاد.
احتمالا در این نقطه از زمان و مکان که قرار می گیرید این
سوال براتون پیش میاد که طرز تهیۀ ماهی زعفرانی چجوریه؟ اصلا مواد لازم برای پخت
ماهی زعفرانی چه چیزایی هستن؟ اگه آیکیوی شما فقط یکم از کانگرو های استرالیا
بیشتر باشه، می تونید 2 تاشون رو به خوبی حدس بزنید، ماهی و زعفران!
مواد لازم برای تهیه ماهی زعفرانی
اما علاوه بر ماهی و زعفران به لیست زیر هم توجه کنید (این لیست برای4 نفر پیش بینی شده):
1 سعی کنید از فیله ی ماهی بدون استخوان استفاده کنید (نوع
ماهی به دلخواه خودتان). 700 گرم کفایت خواهد کرد.
2 زعفران آسیاب شده : ی کوچولو! یک هشتم قاشق چایخوری پیشنهاد
میشه.
3 کشمش: ربع پیمانه (خیلی لزومی نداره، اگر اهل کشمش خوردن
هستید، چیز خوبیه! مصداقی از “از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد و گفت
شیرین است!”)
4 نمک و فلفل: هر قدر میلتون می کشه.
5 توصیه می کنم از فلفل قرمز خشک خرد شده، به شکل پودر هم
استفاده کنید. در حد ربع قاشق چایخوری
6 روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
7 اگر بتونید اندازۀ نصف قاشق چایخوری تخم رازیانه تهیه کنید
عالیه، هم عطر خوشی داره هم با طبع گرمش برای کنار ماهی خیلی مناسبه.
8 سیر: 2 حبه ورقه شده (ماهی بدون سیر؟؟؟)
9 گوجه رنده شده: 6عدد
10 آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری (چه بهتر که از لیمو ترش تازه
استفاده کنید)
11: پیاز خرد شده: یک عدد
12 خلال بادام: ربع پیمانه (واقعا این غذا خوردن دارد!)
حالا چجوریاین خوشمزه ها رو با هم ترکیب کنیم تا بشه ماهی
زعفرانی؟ این زیر براتون نوشتم:
طرز پخت ماهی زعفرانی:
اول از همه وقتی میخواید دست به کار پخت و پز شید، ماهی رو
بخوابونید تو پیاز و آبلیمو و بهش نمک فلفل هم بزنید. (و هر ادویۀ دیگه ای که
دلتون میخواد)
بعد ی تابه (قابلمه هم میشه) بردارید روغن زیتون، سیر، فلفل
قرمز، رازیانه و زعفران رو بریزید و در حد یکی دودقیقه تفت بدید، بعد کم کم گوجه
ها رو اضافه کنید و تقریبا ربع ساعتی صبر کنید تا سرخ بشن و نسبتا غلیظ.
حالا اون لحظۀ طلایی میرسه که همه چیزو یک کاسه کنید! ماهی
رو به قابلمه اضافه کنید. بالای سر غذاتون 10 دقیقه ای واستید و ماهیا رو اینور
اونور کنید تا از دو طرف خوب پخته شن. بله دیگه غذا حاضره.
این که ماهی زعفرانی خوشمزتونو با پلو بخورید یا به عنوان ی خوراک با نون، به سلیقۀ خودتون و بعضی چیزای دیگ بستگی داره. من خودم با برنج ترجیح میدم به خصوص اگ دیس پلو با زعفران تزئین هم بشه! راستی از کشمش و خلال بادوما استفاده نکردیم؟ خب اشکالی نداره. خالی بخوریدشون! شوخی کردم بابا، اتفاقا بهتره بجای ناخنک زدن با سبزیای خوش عطری مثل جعفری برای تزئین ماهی زعفرانی ازشون استفاده کنید.
ما در زعفروش طرز تهییه انواع غذاهایی که با زعفرون میشه درستشون کرد رو گفتیم، باز شما هم ببیند، که چی رو از قلم انداختیم؟ و بهتره دیگه درباره چیا بنویسیم؟
طرز تهیه قیمه زعفرانی
طرز تهیه کباب زعفرانی
طرز تهیه جوجه زعفرانی
طرز تهیه میگو زعفرانی
طرز تهیه ی مرغ زعفرانی
طرز تهیه ته دیگ زعفرانی
طرز تهیه برنج زعفرانی
0
0
رای ها
رای من به مقاله