دسترسی به دوره مهندس مالکی کلیک کنید

دسته بندی: آشپزی با زعفران
طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی

منتشر شده توسط فاطمه درویشی ایوری در نوامبر 15, 2020

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

اولین بار خودم این دستور رو توی اینستاگرام دیدم، و عکس خیلی قشنگ اش منو جذب کرد، وقتی اسم این دسر زعفرانی خوشمزه رو دیدم خیلی برام عجیب اومد و با خودم گفتم دیگه این چه اسمی هست؟

همین جا قبل از اینکه دستور رو بخونید ازتون می خوام یک قولی بگیرم که اگه شما هم این دسر خوشمزه زعفرانی رودر منزل تون برای خونواده درست کردید، حتما حتما برامون عکس رو به دایرکت اینستاگرام زعفروش ارسال کنید، عکس و دستور پخت شما رو برای فالور های زعفروش استوری می کنم.

در مقالات قبلی زعفروش با دستور پخت چند دسر زعفرانی خوشمزه دیگه آشنا شدیم🍮🍯 این مقالات رو خوندید؟

طرز تهیه دنت زعفرانی

دستور پخت شیرینی پسته ای زعفرانی

طرز تهیه بستنی زعفرانی خانگی

دستور پخت موس زعفران و عسل

این پاناکوتای خوشمزه بدون شکره و برای شیرین شدنش فقط از یک قاشق عسل استفاده شده .. 😉😋

مواد لازم برای پخت پاناکوتای زعفرانی در خانه

خامه 200 گرم (خامه صبحانه پاکتی )
شیر نصف لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ
عسل یک ق غ
زعفران به مقدار لازم

دستور پخت پاناکوتای زعفرانی

این دسر زعفرانی بسیار خوش عکسه مگه نه؟ من که برام جالب شد ببینم چه طعم و عطر و مزه ای داره؟

آموزش پخت دسر زعفرانی با ژلاتین

اول از همه پودر ژلاتین رو روی شیر بپاشید کمی صبر کنید و بعد توی شیر حلش کنید و بزاریدش کنار .
خامه رو توی یک ظرفی که تحمل گرما رو داشته باشه بریزید ، توی یک قابلمه کوچیک کمی آب بریزید و بزارید به جوش بیاد ، ظرف خامه رو روی قابلمه آب جوش گذاشته (توجه داشته باشین که آب نباید با ظرف خامه تماس پیدا کنه) بعد خامه رو هم بزنید تا یکنواخت بشه .
زعفران رو سابیده ( اگه یک درصد نمی دونید که بهترین روش سابیدن زعفران چیه؟ حتما ویدیو آموزش چجوری زعفران را بسابیم؟ رو ببینید) و به خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید ، بعد عسل رو اضافه و مرتب هم بزنید . خامه نباید به جوش بیاد .
ژلاتین رو به صورت بن ماری یا توی مایکروفر ذوب کنید .

وقتی اطراف ظرف خامه شروع به حباب زدن کرد یعنی میخواد به جوش بیاد و ژلاتین رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و قبل از اینکه به جوش بیاد از روی حرارت بردارید .
پاناکوتا رو از صافی رد کنید و ظرف حاوی خامه رو روی یک ظرف پر از یخ بزارید تا خنک بشه . و هم بزنید تا کاملا سرد شه .
و در آخر پاناکوتا رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید و سلفون بکشید و به مدت چند ساعت توی یخچال بزارید . و میتونید اگه دوست داشتین با خامه فرم گرفته تزیینش کنید .. نووش جان🤗 💛

این دستور رو من از پیج firoozeh_af یاد گرفتم.

آیا این صفحه برای شما مفید بود؟

امتیاز 5.00 از 8 رای

1 دیدگاه برای این مقاله

میهمان

معصومه سلطانی

1:59 ق.ظ در فوریه 25, 2023

عالی

نظرتان را بنویسید