تو دنیای شربت ها، یکی از گوارا ترین و خوش عطر
ترین هاشون شربت زعفرونه. این شربت برای پذیرایی تو مهمونیا هم گزینۀ خیلی خوبیه.
شربت
زعفرون یکی از قدیمی ترین شربت هاییه که از مورد توجه ایرانیا بوده و هست. بیشتر
وقت ها علاوه بر زعفرون گلاب هم توش میریزن و خلاصه دلربا ترش می کنن. صد البته که
مثل بقیۀ نوشیدنی ها می شه مواد دیگه ای هم بهش اضافه کرد. موادی مثل لیمو و…،
اما مهم ترین مواد این ترکیب زعفرون و گلاب اند.
زعفروش برای دستگرمی یسری خواص از شربت زعفرون رو
براتون بازگو می کنه و بعدش می ریم تو گود و طرز تهییه شربت زعفرون رو با هم دوره
می کنیم.
از
بیان خواص بیشمار زعفرون چشمپوشی می کنیم. چون تو قسمت های دیگۀ سایت زعفروش مفصل
بهشون پرداختیم. اما در مورد گلاب باید حق مطلب رو ادا کرد. طبیعت گلاب گرمه و این
باعث می شه برای قلب و اعصاب خیلی مفید باشه. از این گذشته گلاب آرامش بخشه و تنش های
عصبی و بیخوابی رو از بین می بره.
حالا وقتشه که روش تهیه شربت زعفرون رو ارائه بدیم.
زعفروش 2 تا روش براتون داره:
مواد لازم برای تهییه ی شربت زعفرون (برای چهار نفر)
- زعفرون ساییده شده: 1/2 قاشق غذاخوری
- شکر: به میزان لازم
- گلاب: سه قاشق غذاخوری
- آب: نیم لیتر
طرز تهیه شربت زعفران
برای درست کردن شربت زعفرون،
اول آب رو تو یه ظرف روی شعله قرار بدید و منتظر شین تا به دمای جوش برسه.
حالا شعلۀ گاز رو کم کنید و شکر رو به آب اضافه
کنید و خوب همشون بزنید.
وقتی شکر تو آب حل شد، زعفرون خیس خورده رو هم بهشون
اضافه کنید و دوباره مواد شربت رو هم بزنید تا یکدست شه.
حالا که همۀ مواد شربت با هم مخلوط و یکدست شدن،
گلاب رو هم بهشون اضافه کنید. بعد از اضافه کردن گلاب شربت رو به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار بدید تا
شربتتون غلیظ شه.
بعدش می تونید شربتتون رو بگذارید خنک شه و تو
شیشه بریزید و تو یخچال ازش نگهداری کنید.
هر موقع خواستید شربت
زعفرون رو بنوشید، اندازۀ یک سوم از لیوان رو شربت
بریزید و بقیه لیوان رو با آب خنک پر کنید. می تونید یمقداری یخ هم تو لیوان شربت
بندازید تا خنک تر بمونه.
مواد لازم: همون مواد قبلی، فقط به جای گلاب از
آبلیمو استفاده کنید.
طرز تهییه شربت زعفرون
اول این روش هم مثل روش قبلیه. فقط قبل از اضافه
کردن زعفرون باید آب و شکر رو از صافی رد کنید و بهش آبلیمو اضافه کنید. حالا
اینقدر بجوشونیدش تا مایعتون غلظت پیدا کنه.
وقتی
غلیظ شد، زعفرون ساییده شده رو بهش اضافه کنید. زعفرون باید با شربت جوش بخوره تا
طعمش کامل تو شربت پخش شه.
سر آخر هم مثل روش قبلی، بگذارید خنک شه و با
شیشه تو یخچال نگهش دارید.
اگه دوست دارید سریع تر شربت درست کنید، می تونید مراحل جوشوندن رو حذف کنید. شکر و آب و یکم زعفرون با گلاب! تازه یچیزایی مثل تخم شربتی یا خاکشیر و غیره هم این بزم رو کامل می کنه!!!
تا اینجا که زحمت کشیدید و متن روخوندید یک متن جالب دیگه رو هم توصیه می کنم جتما ببینید چی ؟
مقاله درست کردن مربای گلبرگ بنفش زعفران و شربت گلبرگ زعفران
0
0
رای ها
رای من به مقاله