مهمونی داری؟ دنبال ی غذایی هستی که هم خوشمزه باشه هم شیک و مجلسی؟
غذایی که سفرتو خوشگل کنه و چشم مهمونا رو نوازش بده و شکمشون به صدا در بیاد که آخ جون زود باش ازون خوشمزه هه بکش تو بشقاب؟
خوب جایی اومدی، زعفروش! ما تو سایت زعفروش تمام تلاشمون رو می کنیم که بهترین گزینه ها را تمام و کمال در اختیار کاربرامون بذاریم. نمونش همین الان: مرغ زعفرانی! مرغ زعفرانی همون لذیذ دلرباییه که دنبالش می گردی.
از مرغ که نگم برات، خوشمزه، گوشت سفید مقوی، با کلی خاصیت جورواجور که با یک جستجوی ساده تو گوگل توانا می تونی راحت به دستشون بیاری، تازه ی راه ساده تر هم هست. پایین همین متن! اونجا خواص مرغ حاضر و آمادست، هلو برو تو گلو!
پند بزرگان: بدان و آگاه باش که مرغی که با هورمون پرورش پیدا کرده باشه، برای سلامتی خطر داره پس دنبال مرغ ارگانیک باش و دلت روشن باشه که جوینده یابنده است!
در مورد زعفران هم فقط به همین گفته بسنده می کنم که مرغ زعفرانی 5 هیچ از مرغ نازعفرانی جلو زده! در مورد زعفران هم هر چی دلت بخواد بدونی دقیقا اومدی جای درستش، زعفروش! تمرکز اصلی ما دقیقا همین زعفران خوش رنگ و عطر، پر فایده و ارزشمنده.
خب اگه تصمیم گرفتی دست به کار پخت و پز مرغ زعفرانی شی
توصیه می کنم به لیست زیر ی نگاهی بندازی:
مواد مورد نیاز مرغ زعفرانی:
- مرغ: بسته به تعداد اعضای خانواده و مهمونا تعداد قطعات رو مشخص کن.
- روغن یا کره: 3 قاشق غذاخوری
- پیاز: یدونه خرد شده میتونی از آب پیاز هم استفاده کنی.
- پودر سیر: نصف قاشق سوپ خوری
- آبلیمو: ی قاشق غذاخوری (هر چی تازه تر و طبیعی تر بهتر! اصلا اگه می تونی چنتا لیمو ترش فشار بده همون لحظه آبش رو بگیر.)
- زعفران ساییده شده: رسیدیم به جای دلپذیر قضیه! به مقدار لازم (میشه گفت دلخواه )
- نمک و فلفل: مقدار لازم
حالا هر موقع مواد بالا رو تهیه کردی طبق دستور زیر میتونی مرغ زعفرانی رو بپزی.
طرز تهیۀ مرغ زعفرانی:
اول از همه بهتره پودر سیر و نمک فلفل و یکمی از زعفران (که
باید دم شده باشه) رو روی تیکه های مرغ (که صد البته شسته و تر تمیز و آمادۀ سونای
خشک رو شعلۀ گازه) بمالی تا مرغ طعم بگیره.
بعدش روغن بریز کف تابه و زیرش رو روشن کن. (از تابۀ لبه
دار استفاده کن که بشه آب بهش اضافه کرد یا حتی قابلمه، هر جور صلاح می دونی) حالا
وقتشه مرغا رو تفت بدی. دو دقیقه کفایت می کنه.
حالا آب و پیاز خرد شده رو اضافه کن (یا آب پیاز) و مادۀ
شگفت انگیزت (راهنمایی: بقیۀ زعفران هایی که دم کردی) رو اضافه کن و درش رو بذار
تا حدود 20 الی 30 دقیقه ای مرغ ها بپزن، بعدش در رو باز کن تا آب اضافه بخار شه.
(حواست به شعله باشه، ملایم باشه که مرغا نسوزن) تو این مرحله پیشنهاد میشه مرغ ها
رو یکم اینور اونور کنی تا همه جاشون زعفرانی شه!
مرغ زعفرانی آمادۀ سرو است. نوش جان.
یادت نره سلیقه به خرج بدی با سبزیای مناسب و زرشک و… تزئینش کنی و بعد سر سفره بذاری. اگه پلو هم درست کنی که دیگه معرکست، به خصوص اگه پلو زعفرانی باشه با ته دیگ زعفرانی به به، یادت نره ما توی زعفروش دستور پخت عذا های زیر رو دادیم:
طرز تهیه قیمه زعفرانی
طرز تهیه کباب زعفرانی
طرز تهیه جوجه زعفرانی
طرز تهیه میگو زعفرانی
طرز تهیه ماهی زعفرانی
طرز تهیه ته دیگ زعفرانی
طرز تهیه برنج زعفرانی
0
0
رای ها
رای من به مقاله