میگو یکی از غذاهای دریایی پرطرفداره. کلی غذای مختلف میشه باهاش درست کرد و از طعمش لذت برد اونم یک لذت مطمئن. به خاطر این میگم لذت مطمئن که خیلی وقت ها خوراکیایی هستن که ما ازشون لذت می بریم اما برامون پر اند از ضرر! در مورد میگو چی؟ خیالتون راحت باشه مگه میشه ما تو زعفروش حرفی به میون بیاریم و سلامتی رو توش نادیده بگیریم؟ نه!
اینجا شما انواع غذا ها با زعفران رو می تونید پیدا کنید و هر کدوم رو برانداز کنید پر از خاصیت و نفع برای بدنه. نمونش همین میگو! عجیب پرخاصیته. با اون بدن کوچولو معلوم نیس این همه خاصیت رو چطور تو خودش جا داده! کافیه یک نگاه به آخر متن بندازید تا بعضی فوایدش رو ببینید،
اما بریم سر گیاه محبوبمون زعفران! بله زعفران همه جا به دردتون میخوره. شاید همیشه نشه خدا و خرما رو با هم داشت اما تو زعفروش میشه! این شما و این هم میگو به علاوۀ زعفران: میگو زعفرانی!
مواد لازم برای تهیه میگو زعفرانی
- میگو: بستگی به تعداد آدمایی داره
که قراره از میگو زعفرانی شما لذت ببرند. (قرارداد: فکر کنید 20 تا میگوی متوسط
داریم، اگه تعداد شما متفاوت بود به نسبت بقیه مواد هم متفاوت بردارید.)
- کره: به قدری که آب شدش اندازه یک
قاشق غذاخوری باشه.
- قارچ : 6 دانه (حکمت قارچ تو این
غذا طبیعت سردشه، چون هم میگو گرمه هم زعفران. پس بهتره یک مادۀ غذایی سرد هم باشه
که طبع غذا رو تعدیل کنه، پس اگه ایدۀ دیگه ای هم به جای قارچ دارید اشکال نداره
اجراش کنید، بالاخره آشپزی یک هنره و خلاقیتم جزئی از هنرمندی کردن!)
- پیاز: یدونه بزرگش رو خرد کنید.
- سیب زمینی: 300 گرم
- شکر قهوه ای: یک قاشق چایخوری
- خامه ترش کم چرب: 3 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
(بالاخره طعمش باید یادآور جنوب باشه، تند فلفلی!)
- ریحان : دو قاشق غذاخوری (خرد شده
باشه، البته چون برای تزئین میخوایم اگ بیشتر می پسندین خردش نکنین و نیاز به گفتن
نداره که هر چی تازه تر بهتر)
- پنیر پارمسان: ربع فنجان رنده شده (خیلی حضور واجبی نداره، اگه بود که چه
بهتر)
- نمک: به مقدار لازم
- بریم سر اصل مطلب، زعفران: ی کوچولو! (دلخواه خودتون مثلا یک نیشکون کوچولو
بگیرید هر چی زعفران اومد بین انگشتتون کافیه!)
طرز تهیۀ میگو زعفرانی
اول از همه بگم تو این غذا ما 3 تا ترکیب رو به صورت
جداگونه میپذیم و سر آخر با هم مخلوط می کنیم.
یکی از اون ترکیبا کره، قارچ و شکر قهوه ایه، که باید با هم
تفتشون بدید تا قارچ ها قهوه ای رنگ بشن. این کار حدود 10 دقیقه طول می کشه.
یکی دیگه سیب زمینی هان که باید بذارید بپذن (ی اصل مهم تو
آشپزی اینه: 99 درصد آدما سیب زمینی دوست دارن، 99 درصد غذا هام پتانسیل داشتن سیب
زمینی تو ترکیباشون رو دارن، پس دریغ نکنین!)
ترکیب اصلی اینه:
میگو، فلفل، نمک، پیاز، خامه ترش و زعفران. حواستون باشه همه رو با هم نریزید تو
تابه یا قابلمه، اول 5 دقیقه میگو ها رو با پیاز تفت بدید بعد بقیه مواد رو اضافه
کنید.
وقتی دیگه خوب میگو ها مغز پخت شدن، سیب زمینی و مخلوط قارچ
هم اضافه کنید. البته بستگی به سلیقۀ خودتون داره، می تونید هر کدوم رو جدا بذارید
توی بشقاب و کنارشم پنیر پارمسان و ریحان خرد شده…
تبریک میگم، میگو زعفرانی شما آمادست.
خواص و فواید میگو
محافظت از کبد، جلوگیری از حملۀ قلبی یا سکتۀ مغزی، کاهش خطر ابتلا به سرطان، کنترل دیابت و مشکلات کلیوی، سلامت استخوان، بهبود عملکرد تیروئید، جلوگیری از ریزش مو، سلامتی پوست، سلامت چشم، کاهش وزن و غیره.
درصورتی که به آشپزی کردن خیلی علاقه دارید، توصیه می کنم حتما نگاهی به مقاله های زیر هم بندازید، احتمال زیاد به درد شما می خورن!
طرز تهیه قیمه زعفرانی
طرز تهیه کباب زعفرانی
طرز تهیه جوجه زعفرانی
طرز تهیه ی مرغ زعفرانی
طرز تهیه ماهی زعفرانی
طرز تهیه ته دیگ زعفرانی
طرز تهیه برنج زعفرانی
0
0
رای ها
رای من به مقاله