منتشر شده توسط فاطمه درویشی ایوری در ژوئن 26, 2020
ما در زعفروش یک آزمایش انجام دادیم، چطوری؟
به اندازه 0.35 گرم زعفران پوشال رو با قند سابیدیم . شیوه سابیدن قند را در مقاله چگونه زعفران را بسابیم، گفتیم
و 0.35 گرم زعفران رو هم سابیده نشده نگه داشتیم.
بعد با یخ هر دو زعفران را دم کردیم. و در همان لحظه اول کاملا مشهود بود که زعفران سابیده شده قدرت رنگ دهی بسیار بیشتری را از خود نشان داد. حدودا 10 دقیقه زعفران را روی یخ گذاشتیم و بعد در شیشه های کوچک ریختیم تا به طور کامل مشهود باشد که چه میزان سابیده شدن زعفران در رنگ دهی آن موثر است.
همون طور که در ویدیو هم می بینید قدرت رنگ دهی زعفران سایییده شده به شدت بیشتر از زعفران سابیده نشده هست.
امتیاز 5.00 از 1 رای
0 دیدگاه برای این مقاله