چه کسی قصد کاشت زعفران داره و نگرانی و دغدغه ای برای پوسوندن کود حیوانی اش نداره ؟
به خاطر طرح مشارکت زعفروش، شخص اولی که نگران و بسیار دغدغه مند روش پوسوندن کود حیوانی بودم.
روش های پوسوندن که گفته میشد یا زمان بر بودن یا اینکه بسیار پر هزینه بودن تقریبا همان قدری که پول می دادم برای خرید کود حیوانی همان مقدار هم باید پول می دادم برای خرید کود ها و سایر ملزومات پوسواندن کود حیوانی و تقریبا کار سختی برای ما بود.
روش جدیدی که طی 20 روز میشه کود حیوانی رو کامل پوسوند! روشی که یک چهارم بقیه روش ها هزینه بردار هست و خوبی این روش این هست که در زمان 20 روزه کود پوسانده می شود. شما بگید 20 روز نه و 1 ماه اصلا!
استفاده از باکتری EM برای پوساندن کود حیوانی مزرعه زعفران
برای پوساندن کود جیوانی مزرعه زعفران نیاز هست، 20 روز قبل از کاشت سفارش کود جیوانی و همزمان باکتری EM رو بدهید و یک پلاستیک 6 متر در 8 متر برای کشیدن روی کود ها.
باکتری EM بهترین روشی هست که تا به حال درباره پوساندن کود دامی من شنیدم و واقعا هم عالیه.
مقدار مورد نیاز باکتری EM
برای هر یک تن 10 لیتر باکتری EM نیازداریم. یعنی اگر 10 تن کود حیوانی سفارش داده اید لازم هست 4 تا 20 لیتری باکتری EM سفارش بدهید. چرا نگفتم 5 عدد ؟؟؟ مگر هر 10 لیتر نباید برای 1 تن باشد؟ چرا چون ماشین هایی که 10 تن هستن لزوما 10 تن کود حیوانی رو برای ما نمی آورند!! و کمتر از این مقدار رو خواهند داشت.
قیمت باکتری EM
همین الان که بنده خودم، برای پوساندن کود حیوانی مزرعه زعفران زعفروش سفارش باکتری EM رو دادم هر 20 لیتری 200-250 هزار تومان قیمت داره.
نحوه پوساندن کود حیوانی با استفاده از باکتری EM
زعفران کار باشی و کود حیوانی نخوای بدید به زمین ؟! امکان نداره ! خودم به شخصه یکی از بهترین کود هایی که برای زمین زعفران ها استفاده می کنم هر 2000 متر تا 2500 متر زمین زعفران یک 10 تن کود گاوی هست. و از نظر ذهنی و روانی خیالم آسوده است که بهترین کود ممکن که باید رو به زمین ها زعفرانم داده ام.
الان که من سفارش کود حیوانی دادم آخر دی ماه هست و چون زمستان هست و بارش بوده مطمئن هستم که کود های حیوانی خیس هستن و پر از شیرابه
کسی که می خواد با باکتری EM کود حیوانی رو بپوساند باید کود حیوانی اش 50-60 درصد رطوبت داشته باشید! اگر در فصل خشک یا موقعی کود خرید کردید که دیدید کود شما خشک هست بهتر از اول آب پاشی کنید ، همزمان که بار در حال تخلیه است 2 کارگر داشته باشید ، در سم پاش یکی از کارگر هاتان آب داشته باشید که به روی کود های جیوانی بریزد و در دست کارگر بعدی و درون سم پاش کارگر بعدی باکتری EM را بر روی کود های جیوانی محلول پاشی کنند.
ارتفاع کود ها بیشتر از 1.5 متر به هیچ عنوان نشود و بعد از اینکه باکتری ها رو بر روی کود حیوانی سم پاشی نمودید! همگی کود ها را زیر پلاستیک ببرید.
در فصل های بهار و تابستان 20 روز برای پوسانده شدن کفایت می کند.
در فصل های زمستان ما تا 45 روز هم در زیر پلاستیک نگه می داریم تا خوب فرآیندشان انجام شود.
تعهد بزرگ تر از خودم " خلق ثروت برای کشاورزها " است.
خلق یک برند جهانی، و گرفتن بازار های جهانی در حوزه کشاورزی اولین گامی هست که به سمت تحقق تعهدم بر می دارم.
داستان زندگی من، همون داستان زعفروش هست، می تونی داستان زعفروش رو بخونی و بیشتر من رو بشناسی.
اگه باز هم بیشتر دوست داشتی من رو بشناسی برو توی سایت fatemehdarvishi.ir و اونجا درباره شغل و دانشگاه و پروژه ها و تجربیاتم همه چیز رو گفتم.
Vel eros amet amet mauris a habitasse scelerisque? Vel urna dis et, placerat phasellus, diam in! Placerat nec facilisis, tortor tristique. Arcu placerat sagittis, velit lorem scelerisque egestas. Lundium et, ultrices, et tempor vel proin est! Lundium sociis ac, ut ultricies ridiculus ultricies pulvinar scelerisque et adipiscing auctor, urna platea non rhoncus magna egestas montes platea sed porta nisi porta, mus integer porta elit.
فاطمه بیات از اصفهان، مربا گلبرگ زعفران و شربت گلبرگ زعفران رو درست کردن و دستور پخت اش و عکس ها اش رو برای ما فرستادن
همین الان می تونی فایل اش رو دانلود کنی
کاقیه شماره تماس و اسم تون رو وارد کنید
یه لحظه صبر کن، یه پیشنهاد خوب دارم
فاطمه بیات از اصفهان که بعد از خوندن این مقاله، مربای گلبرگ زعفران رو درست کردن تک تک تجربیات شون رو به صورت گام به گام بهمون گفتن، اگه دوست داری تجربه های فاطمه خانم بیات رو بخونید، همین الان می تونی دانلود کنی