PLEASE SHARE US!
Vel eros amet amet mauris a habitasse scelerisque? Vel urna dis et, placerat phasellus, diam in! Placerat nec facilisis, tortor tristique. Arcu placerat sagittis, velit lorem scelerisque egestas. Lundium et, ultrices, et tempor vel proin est! Lundium sociis ac, ut ultricies ridiculus ultricies pulvinar scelerisque et adipiscing auctor, urna platea non rhoncus magna egestas montes platea sed porta nisi porta, mus integer porta elit.
خودم چند تا درخت بادام دارم و موقع جمع کردن بادامها بعضی هاتون هنوز پوست سبزشان محکم است وترکنخورده وجدا کردن مشکل است است راهکاری هست که با روش های خانگی بتوان پوست را جدا کرد؟
بله کاملا متوجه ام ما اون ها رو می زاریم توی اب بعد دو روز پوست هاشون کنده میشه. بعضی وقت ها هم خشک می کنیم و اصلا پوست سبزشون رو جدا نمی کنیم . و مغز شون رو در می یاریم بعد از خشک شدن
با پوست سبز تو آفتاب باید خشک کرد یا سایه؟؟؟
پوست اش رو باید بکنید و بعد بزارید توی افتاب
پوست سبزه سخت چسبیده چگونه کنده می شود
پس زمان مناسبی نچیدین اش ، زمان مناسب بادام باشه پوست اش کامل راحت کنده میشه
پوست بادام به سختی میشه ازش جدا کرد چه راهکاری دارید
راه کار اول : بزارید درخت کامل پوست اش باز بشه بعد بتوکونید و بادام اش رو بریزید
راهکار دوم :
توی آب خیس شون کنید به مدت یک یکی دو روز و بعد چوست اش راحت کنده میشه.
خوبه گفتی ما با پوست دومش میخوردیم نمیدونستیم مغز داره ومغز سفیدش خوشمزه هست تشکر از اینکه اسمشو گفتی وراهنمایی کردی🤣🤣🤣🤣
توی ویدیو برای این بیان شد که بگه، مغز تازه و سفیدش رو بخورید. همه می دونن داخل اش مغز هست. ولی اینکه خشک بشه و به رنگ قهوه ای دربیاد یه مزه داره. به همین صورت سفید خورده بشه یه طعم بینظیر دیگه داره